“Acces la educație mijlocită online”

Proiectul “Acces la educație mijlocită online” a fost finanțat de Ambasada Franței –  Serviciul de Cooperare și Acțiune Culturală și s-a desfășurat în cadrul Centrului Rezidențial pentru Mame și Copii în Dificultate în perioada iulie – august 2020.

În contextul pandemiei COVID-19, pentru facilitarea participării unui număr de 9 copii la orele susținute on-line de cadrele didactice, personalul centrului a amenajat un spațiu de studiu, cu respectarea regulilor sanitare și de distanțare fizică, pentru dotarea căruia au fost achiziționate din fondurile primite 5 laptop-uri, 1 imprimantă multifuncțională și 1 smartphone. Astfel, copiii au avut la dispoziție condițiile și echipamentele necesare pentru a se conecta pe platformele educaționale utilizate de școli.

Educatorii puericultori au oferit copiilor, pe toată perioada suspendării cursurilor fizice, suport tehnic, îndrumare și sprijin pentru soluționarea problemelor tehnice apărute pe parcursul procesului educațional și pentru realizarea temelor și proiectelor pentru școală. În acest fel, efectuarea procesului educațional în condiții optime a făcut posibilă menținerea și chiar îmbunătățirea performanțelor școlare ale copiilor.

error: Content is protected !!

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal