”Dezvoltarea Structurilor de Economie Socială – un pas înainte pentru grupurile vulnerabile din regiunile Nord- Est, București – Ilfov și Sud-Muntenia”

Proiectul ”Dezvoltarea Structurilor de Economie Socială – un pas înainte pentru grupurile vulnerabile din regiunile Nord- Est, București – Ilfov și Sud-Muntenia” a fost cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Beneficiar: SC Fast Training Consulting SRL, în parteneriat cu SC Operations Research SRL, Fundația Hecuba, Asociația Iubire și Încredere. Perioada de implementare:  ianuarie 2015 – decembrie 2015

În cadrul proiectului a fost înființată structura de economie socială S.C. Hecuba Catering S.R.L., pentru susținerea parțială a serviciilor pe care fundația noastră le oferă familiilor monoparentale în cadrul Centrului Rezidențial pentru Mame și Copii în Dificultate și al Centrului de Servicii pentru Mamă și Copil Hecuba (în care funcționează Centrul de Zi pentru Copii Sub 3 Ani – creșă socială și Centrul de Zi pentru Preșcolari – grădiniță socială).

De la încheierea proiectului și până în prezent, Hecuba Catering asigură zilnic masa de prânz pentru 300 de copii înscriși la diverse grădinițe și programe de after-school din comunitatea locală.

error: Content is protected !!

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal