Hecuba Catering

S.C. HECUBA CATERING S.R.L., afacerea socială a fundației, a fost înființată în 2015 prin proiectul ”Dezvoltarea Structurilor de Economie Socială – un pas înainte pentru grupurile vulnerabile din regiunile Nord- Est, București – Ilfov și Sud-Muntenia”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Profitul firmei de catering este folosit pentru susținerea parțială a serviciilor pe care fundația noastră le oferă familiilor monoparentale în cadrul Centrului Rezidențial pentru Mame și Copii în Dificultate și al Centrului de Servicii pentru Mamă și Copil Hecuba (în care funcționează Centrul de Zi pentru Copii Sub 3 Ani – creșă socială și Centrul de Zi pentru Preșcolari – grădiniță socială).

Personalul este format din: manager, manager financiar, bucătar, ajutor de bucătar și agent de curățenie. De la înființarea firmei, am putut oferi un loc de muncă pentru un număr de 7 mame singure, foste sau actuale beneficiare ale Centrului Rezidențial pentru Mame și Copii în Dificultate.

Zilnic, firma de catering poate asigura până la 300 de porții, clienții noștri fiind preponderent programele de tip after-school (dintre care amintim Organizația Salvați Copiii-Filiala Iași, Școala Primară Carol I, Colegiul Național ”Garabet Ibrăileanu”).

Program de lucru: de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00

Pentru informații și comenzi:

Tel.: 0752 – 198332

E-mail: hecubacatering@gmail.com